Jadłospis stołówki szkolnej

 OBIADY SZKOLNE -Obiad-5 zł (dwa dania)

Październik-2017 –abonament miesięczny- (22 dni X 5,00 zł) =110  zł     od 02.10.2017.

Listopad-2017-abonament miesięczny-(21 dni X 5,00 zł)=105 zł              od 02.11.2017

Grudzień-2017-abonament miesięczny-(16 dni X 5,00zł)=80 zł                 od 01.12.2017

Wykup abonamentu :przelewem na konto bankowe Zespołu Szkół nr 20 do ostatniego dnia miesiąca.

NUMER KONTA BANKOWEGO : 85 1020 5226 0000 6402 0416 6054

Wpłacamy wyliczoną kwotę tzn. : liczba dni X 5,00 zł= wpłacona kwota

Odbiór karnetów obiadowych w pokoju-A 14 (przy stołówce szkolnej)

Zgłoszenia nieobecności przyjmowane są na adres e-mailowy : Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Do godz.9.0.0 lub telefonicznie na nr 71 798 6896 wew.154

Odpisy za obiady związane z nieobecnością dziecka, należy zgłaszać z wyprzedzeniem do godz.9.00

Dokonując  przelewu  na konto szkoły proszę podać w tytule :   za obiady, za jaki miesiąc,

Imię i nazwisko dziecka oraz klasę

Bloczki dla klas od 0,I ,II ,III wydawane są wychowawcom klas pierwszego dnia miesiąca do godz.11.00

Bloczki dla uczniów klas starszych będą wydawane w pokoju A -14.(pokój przy stołówce)!!!


Jadłospis szkolny od 13.11.2017 do 17.11. 2017

 

               13.11.2017   Poniedziałek

                 Zupa :        Barszcz czerwony z ziemniakami i śmietaną /1,7,9/ 300 ml.

               II danie :   Klopsik wieprzowy w sosie / łopatka/1,3,7/         150g.
                               Kasza jęczmienna prażona    150g                                                                                 

                              Sałatka szwedzka                100g.
                              Napój cytrynowy


       14.11.2017     Wtorek

              Zupa :       Pieczarkowa z makaronem i śmietaną /1,7/     300ml

             II danie       Filet z kurczaka w chrupkach   /3/              800g.                                                                                                                                              
                                Ziemniaki z koperkiem                          150g.
                               Warzywa gotowane na parze              100g.

                              Kompot wieloowocowy

       15.11. 2017   Środa

              Zupa :       Meksykańska ,ziemniakami /1,7,9/     300 ml

             II danie :   Spaghetti /1,7/           250g                                                      
          Owoc - mandarynka

                              Kompot wiśniowy
        

             16.11.2017   Czwartek

                    Zupa :     Jarzynowa 8 składnikowa i pietruszką/1,9/        300ml.

                 II danie :   Stek z cebulką /1,3/                                      80g

Surówka z czerwonej kapusty                     100g.

Ziemniaki z koperkiem                                150g.
Kompot jabłkowy


                 17.11.2017          Piątek

                       Zupa :       Grochowa z ziemniakami /boczkiem, kiełbasą/9/         300ml

                      II danie :   Ryż zapiekany z polewą truskawkowa /7/                      250 g                                               
              Kompot porzeczkowy
                   Owoc - banan



Jadłospis szkolny od 20.11 do 24.11. 2017

 

               20.11.2017   Poniedziałek

           Zupa :       Pejzanka z ziemniakami/1,9/                         300ml.                        

           I danie :   Gulasz wieprzowy /łopatka wp./ 1/                   150g.                                                         

                            Sałatka z buraczków                                            100g.
                                  Makaron/1/                                                         150g.
                        Kompot wieloowocowy


                21.11.2017    Wtorek

                Zupa :      Kalafiorowa z ryżem i śmietaną/1,7,9/            300ml

                 II danie     Kotlet schabowy /1,3/                                        80g.                                                                           
                                   Mix warzywny                                                    100g.
                                  Kompot jabłkowy


        22.11. 2017      Środa

                       Zupa :     Fasolowa z ziemniakami/boczek, kiełbaska/7,9/ 300 ml

                       II danie : Pierogi ruskie /1,3,7/                                                 250g.                                                  
                      Jogurt            
                     Kompot z porzeczkowy   

                                                 

                 23.11.2017   Czwartek

                      Zupa : krupnik zabielany z pietruszką/7,9/                                                                                                                                                                                      II    danie : Dorsz smażony /1,3/                              80g.                  

                                 Surówka z marchewki i chrzanu /7/                   100g

Ziemniaki z koperkiem                                              150g.
Kompot wiśniowy


              24.11.2017    Piątek

                       Zupa Neapolitańska z makaronem,śmietaną,pietruszką/1,9/300ml                  

                   II danie :  Bigos /boczek ,kiełbasa/                                      150g.                                                 
               Ziemniaki z koperkiem                                             150g
               Kompot z truskawek                                                250ml

                                 Owoc- jabłko






 

Copyright © 2011 - Zespół Szkół Nr 20 we Wrocławiu
Szkoła Podstawowa nr 65, Ogólnokształcąca Szkoła Muzyczna I st.nr 3, Szkoła Muzyczna I st. nr 3